اکستنشن مژه، روشی است برای داشتن مژه‌هایی بلندتر، پرپشت‌تر و تیره‌تر. در این روش، مژه‌های مصنوعی نیمه‌دائمی به صورت تکی به مژه‌های طبیعی با چسب مخصوص اکستنشن متصل می‌شوند.

انواع مختلفی از اکستنشن‌ها وجود دارد، مانند اکستنشن‌های ابریشمی، خز مصنوعی و خز طبیعی، که هر کدام ظاهر و بافت خاص خود را دارند

مزایای اکستنشن مژه شامل ظاهر زیبا و جذاب‌تر بدون نیاز به ریمل و سایر محصولات آرایشی است. همچنین، این روش می‌تواند زمان آماده شدن برای بیرون رفتن را کاهش دهد.

البته، انواع مختلفی از اکستنشن‌های مژه وجود دارد که هر کدام ویژگی‌ها و ظاهر منحصر به فرد خود را دارند. در اینجا به برخی از رایج‌ترین انواع اکستنشن‌های مژه اشاره می‌کنم:

  1. اکستنشن مژه کلاسیک: این ساده‌ترین نوع اکستنشن است که در آن یک تار مژه مصنوعی به هر تار مژه طبیعی متصل می‌شود. این نوع برای افرادی که به دنبال ظاهری طبیعی‌تر هستند مناسب است
  2. اکستنشن مژه والیوم: این نوع برای افرادی که مژه‌های کم‌پشتی دارند و می‌خواهند حجم بیشتری به مژه‌های خود بدهند، مناسب است. در این روش، ۲ تا ۵ تار اکستنشن به هر تار مژه طبیعی متصل می‌شود
  3. اکستنشن مژه عروسکی: در این مدل، مژه‌های کوتاه‌تر در گوشه‌های داخلی و خارجی چشم و مژه‌های بلندتر در امتداد و قوس چشم قرار می‌گیرند، که باعث می‌شود چشم‌ها بازتر و شاداب‌تر به نظر برسند.
  4. اکستنشن مژه گربه‌ای: این نوع اکستنشن باعث می‌شود که چشم‌ها حالت کشیده‌تری پیدا کنند. مژه‌ها در گوشه داخلی کوتاه‌تر هستند و به تدریج به سمت گوشه خارجی بلندتر می‌شوند.
  5. اکستنشن مژه گربه‌ای اکستریم: این سبک، که نسخه تشدید شده‌ی مدل گربه‌ای است، از مژه‌های بسیار کوتاه در گوشه داخلی استفاده می‌کند و به تدریج به سمت گوشه خارجی بلندتر می‌شوند.

اکستنشن مژه در یک جلسه انجام می‌شود و برای هر چشم بین ۸۰ تا ۱۴۰ تار مژه اضافه می‌شود. این کار را با چسب‌هایی که فرمولاسیون خاصی دارند و نیمه‌دائمی هستند به مژه‌های طبیعی خود فرد می‌چسبانند و این چسب باعث تحریک چشم یا آسیب رسیدن به مژه‌های طبیعی فرد نمی‌شود.


اکستنشن‌ها فقط به مژه‌های خود فرد چسبانده می‌شوند نه پوست یا پلک. البته این روند از سالنی به سالن دیگر متفاوت است ولی معمولا شامل مراحل زیر است:


۱. ارزیابی

در این مرحله قبل از انجام هر کاری، آرایشگر شما در مورد خطرات و مزایای اکستنشن مژه برای شما توضیح می‌دهد و شرایطی را که باعث می‌شود اکستنشن مژه برای شما مناسب نباشد، تشریح می‌کند. در این جلسه برآورد هزینه هم انجام می‌شود تا بهتر بتوانید تصمیم بگیرید.


۲. تصمیم‌گیری در مورد طول مژه و میزان فر بودن آن

در این مرحله از شما می‌پرسند که دوست دارید مژه‌های شما چقدر بلند شود و چقدر خمیدگی داشته باشد. دوست دارید طبیعی‌تر باشد یا واضح‌تر. با توجه به ظاهری که مد نظر دارید در مورد طول و خمیدگی اکستنشن‌ها تصمیم‌گیری می‌شود.


۳. تمیز کردن اطراف چشم

در این مرحله باید در جای مناسب قرار بگیرید و سپس با یک شوینده‌ی مناسب، نواحی اطراف چشم شما از هر ماده‌ی آرایشی، چربی و جرمی پاک می‌شود. بهتر است که خودتان برای این جلسه با صورت بدون آرایش و تمیز بروید.


۴. استفاده از نوار چسب و ژل چشم

در تمام مدتی که اکستنشن مژه انجام می‌شود چشم‌های شما باید بسته بماند. این مدت ممکن است یک یا دو ساعت طول بکشد و زمان آن به تعداد اکستنشن‌هایی که باید چسبانده شود، بستگی دارد.


برای آماده‌سازی چشم‌ها، ابتدا یک ژل مخصوص زیر چشم، روی مژه‌های پایینی شما زده می‌شود تا از دسترس دور بماند و چسب به آن‌ها نمالد. سپس زیر چشم یک نوارچسب مخصوص چسبانده می‌شود که یک پس‌زمینه‌ی رنگ روشن برای مژه‌ها ایجاد کند تا آرایشگر بهتر بتواند تارهای مژه را ببینید.


این چسب روی مژه‌ها چسبانده نمی‌‌شود و کندن آن هم با درد همراه نیست.


۵. چسباندن اکستنشن‌ها

آرایشگر با یک موچین مخصوص، انتهای تارهای اکستنشن را داخل چسب مخصوص فرو می‌برد و به مژه‌های شما می‌چسباند. در بیشتر موارد، به هر مژه‌ی شما فقط یک تار اکستنشن چسبانده می‌شود. این فرایند هیچ دردی ندارد ولی ممکن است به خاطر نزدیک شدن موچین به نواحی اطراف چشم، کمی احساس ناراحتی بکنید.


۶. خشک شدن چسب‌ها

چسب‌های مخصوص اکستنشن خیلی زود خشک می‌شوند. اما بعد از چسباندن تمام اکستنشن‌ها بهتر است که ده دقیقه صبر کنید تا کاملا خشک شوند. بعضی آرایشگرها از فن‌های کوچک برای خشک کردن سریع‌تر چسب استفاده می‌کنند اما بعضی دیگر ترجیح می‌دهند که چسب‌ها در معرض هوا خشک شوند. در این مرحله هم چشم‌های شما باید بسته باشد.


۷. برداشتن چسب و ژل چشم

بعد از خشک شدن کامل چسب‌ها، ژل چشم و چسبی که زیر مژه‌ها چسبانده شده بود جدا می‌شود. این مرحله هم هیچ دردی ندارد ولی اگر در زیر چشم احساس ناراحتی می‌کنید، به آرایشگر اطلاع دهید. در مرحله‌ی بعد متخصص اکستنشن مژه، مژه‌های شما را با یک شانه‌ی مخصوص مرتب می‌کند و از شما می‌خواهد که به آرامی پلک بزنید و اینجا کار تمام می‌شود.

مزایای اکستنشن مژه

۱. تاثیرگذاری

این روش واقعا در افزایش طول و پرپشتی مژه‌ها تاثیرگذار است و شما بدون نیاز به هیچ آرایشی، هر روز با مژه‌هایی پرپشت و زیبا از خواب بیدار می‌شوید. اکستنشن مژه می‌تواند زیبایی چشم و زیبایی چهره را دوچندان کند و نقش مهمی در زیبایی چهره دارد. به‌خصوص اگر علاقه‌مند به ریمل زدن باشید و بدون ریمل جایی نمی‌روید، این روش می‌تواند برای شما مفید باشد.


۲. قابلیت تغییر متناسب با سلیقه

یکی از ویژگی‌های این روش زیبایی این است که شما در مورد تمام ویژگی‌های آن می‌توانید تصمیم بگیرید و در واقع آن را شخصی‌سازی کنید. ارتفاع مژه‌ها، میزان خمیدگی آن‌ها و حتی رنگ آن‌ها کاملا قابل تغییر است. حتی محل چسباندن مژه‌ها را هم می‌توانید تعیین کنید.


۳. ضدآب بودن

در ۴۸ ساعت ابتدایی نباید به مژه‌هایتان آب برسد ولی بعد از گذشت این مدت، می‌توانید به راحتی شنا کنید، دوش بگیرید یا عرق کنید و مشکلی برای اکستنشن‌ها پیش نمی‌آید. البته هر چقدر آن‌ها را خشک‌تر نگه دارید، مدت بیشتری دوام می‌آورند.


۴. بدون درد

کل فرایند چسباندن اکستنشن‌ها بدون هیچ درد و ناراحتی انجام می‌شود و بیشتر افراد مشکلی با این مرحله نخواهند داشت.


۵. امن بودن

این روند برای اکثر افراد کاملا امن و بدون هیچ مشکلی است. البته گاهی احتمال تحریک چشم و پوست و عفونت وجود دارد که در ادامه به آن اشاره می‌کنیم.


مراقبت و نگهداری صحیح از اکستنشن مژه برای حفظ زیبایی و دوام آن‌ها بسیار مهم است. در اینجا چند نکته کلیدی برای نگهداری و پاک‌سازی اکستنشن مژه آورده شده است:

پاکسازی مژه‌ها: باید مژه‌های خود را به طور منظم با استفاده از یک شوینده ملایم و بدون الکل تمیز کنید این کار باید با دقت و به آرامی انجام شود تا به مژه‌ها آسیبی وارد نشود.

دوری از رطوبت: تا ۲۴ ساعت پس از نصب اکستنشن‌ها، نباید به مژه‌ها آب بزنید همچنین، باید از رفتن به استخر و سونا در دو روز اول خودداری کنید.

اجتناب از محصولات حاوی روغن: استفاده از محصولات آرایشی یا پاک‌کننده‌های حاوی روغن می‌تواند به چسب اکستنشن‌ها آسیب برساند و باعث جدا شدن آن‌ها شود.

خوابیدن به پشت: سعی کنید به پشت بخوابید تا فشار کمتری به مژه‌ها وارد شود و از خراب شدن آن‌ها جلوگیری شود.

شانه کردن مژه‌ها: به آرامی و با استفاده از یک برس مخصوص، مژه‌های خود را شانه کنید تا گره‌ها باز شوند و ظاهری مرتب داشته باشند.

اجتناب از مالش چشم‌ها: مالش دادن چشم‌ها می‌تواند به اکستنشن‌ها آسیب برساند و باعث ریزش آن‌ها شود

تمیز کردن دقیق: قبل از شستشوی صورت یا استفاده از آرایش، باید مژه‌های کاشته شده را به دقت با آب خنک و شوینده چشم تمیز کنید.